Dobre i zdrowe mięso za mniej niż 10 zł w Biedronce. Sprawdź ofertę

Filety z kurczaka Nie wiesz, co przygotować na obiad dla rodziny w długi weekend? Skorzystaj z oferty Biedronki. Kup zdrowe i smaczne mięso za półdarmo. Zrobisz z niego pyszny posiłek „za grosze”.

Mięsożercy mają powody do zadowolenia. Biedronka przygotowała dla nich nie lada niespodziankę. Sieć sprzedaje dobre i zdrowe mięso za pół darmo. Oferta jest naprawdę atrakcyjna. Nie pozwól więc, by ktoś sprzątnął ci ją sprzed nosa. Sprawdź, jak możesz zaoszczędzić i obciążyć domowy budżet.

Jak zdobyć dobre mięso za półdarmo w Biedronce?

Oferta jest skierowana do członków programu lojalnościowego Moja Biedronka. Klienci, którzy posiadają dedykowaną kartę lub aplikację mogą sporo zaoszczędzić na zakupie mięsa. Promocja dotyczy świeżego fileta z piersi kurczaka marki Kraina Mięs. Produkt jest sprzedawany w dużych opakowaniach zamykanych próżniowo. Za paczkę o wadze jednego kilograma zapłacisz tylko 9 złotych i 99 groszy. To ponad połowę mniej niż „normalnie”. Cena regularna wynosi niespełna 25 złotych. Obowiązuje limit 3 kilogramów mięsa na jeden kupon.

Dobre mięso kupisz taniej też bez „Mojej Biedronki”

Klienci, którzy nie posiadają karty lub aplikacji Moja Biedronka też mogą zaoszczędzić na zakupie wspomnianego mięsa, choć nieco mniej niż członkowie programu lojalnościowego. W ich przypadku koszt kurczaka wyniesie niespełna 15 złotych. Ta oferta jest dostępna w sklepach bez lady tradycyjnej.

Kiedy iść do Biedronki po tanie i dobre mięso?

Promocja na kurczaka zaczyna się w piątek, a kończy w sobotę (8-9 listopada 2024 roku). Mięso to doskonała propozycja na niedzielny lub świąteczny obiad. Możesz zrobić z niego pyszne „kieszonki”. Wystarczy nafaszerować filety i zapiec w piekarniku pod „pierzynką” z żółtego sera. W roli nadzienia świetnie sprawdzą się podsmażone pieczarki lub inne grzyby, a także podduszone warzywa, na przykład pieczarki.

Filety z piersi kurczaka możesz wykorzystać również do przyrządzenia szybkiego obiadu w azjatyckim stylu. Wystarczy podsmażyć mięso na patelni razem z ugotowanym ryżem i warzywami, na przykład papryką, cukinią czy cebulą.

Źródło

No votes yet.
Please wait...

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *